06 22 750 867

Alimentatie berekenen

Alimentatie berekenen in Split conform de Tremanormen doen wij elke dag. Wilt u ook profiteren van onze kennis en lage kosten? Uw  efficiency verhogen? Met een toelichting die ook uw cliënten begrijpen? Daarmee heeft u tegelijkertijd een financieel sparring partner die u kan helpen uw cliënten de beste financiële en fiscale oplossingen te bieden?

Alimentatie berekenen

Alimentatie berekenen kost tijd en kennis die niet iedere advocaat / mediator daar graag in steekt. U bent waarschijnlijk liever met uw cliënten bezig, naar het geheel kijkend en te zorgen dat ze optimaal worden ondersteund in het scheidingsproces. Of u nu voor partijen samen of op eenzijdig verzoek werkt.

Zo zijn wij juist goed met cijfers. Vanuit een brede achtergrond als scheidingsbemiddelaar en economie ligt onze kracht in het leveren van de juiste getallen met alle bijzonderheden die daarbij van toepassing zijn. Zodat u niet alles hoeft te weten en bij te houden, maar wel precies weet hoe een berekening tot stand komt.

Alle berekeningen worden in Split gemaakt conform de geldende Tremanormen.

Efficiency

Doordat u zich niet met alimentatie berekenen hoeft bezig te houden heeft u meer tijd en ruimte voor uw cliënten. Terwijl ons uurtarief aanmerkelijk lager is dan het uwe. Doordat we dagelijks berekeningen maken hebben we er bovendien minder tijd voor nodig. We werken daarbij ook nog eens heel snel, u heeft uw berekening meestal de volgende dag al!

Helderheid

Na aanlevering van de benodigde stukken krijgt u van ons in principe een concept berekening met opmerkingen, vragen en suggesties per mail. Deze mail bevat opmerkingen en vragen voor u, maar ook een deel wat rechtstreeks aan uw cliënten gericht is. Dat deel kunt u na controle en eventueel bijschaven dus snel eenvoudig naar uw cliënten doorleiden.

Na ontvangst van de benodigde reacties maken we de definitieve berekening in Split.

Met de berekening ontvangt u ook een toelichting in begrijpelijk Nederlands waaruit u en uw cliënten duidelijk kunnen lezen hoe de financiële afspraken eruit moeten komen te zien.

Is er nog behoefte aan nadere uitleg dan kunnen uw cliënten vragen stellen via u. Vaak helpt dat om de uitkomst beter te begrijpen en te accepteren, zodat we dit graag doen, zonder extra kosten.

Op onze website onder Geldzaken staat allerlei nuttige informatie over het berekenen van alimentatie. Zowel voor u als uw cliënten interessant om te begrijpen hoe een berekening tot stand komt en wat daarbij overwegingen kunnen zijn.

Sparring partner

Doordat we inzicht hebben in de financiële situatie van partijen kunnen we ook meedenken over goede oplossingen. Bijvoorbeeld hoe er met de echtelijke woning kan worden omgegaan, hoe het inkomen van de ondernemer kan worden bepaald en hoe er fiscaal kan worden geoptimaliseerd.

Meestal gaat dit per mail, zodat u ook later kunt nalezen wat de mogelijkheden zijn. Maar telefonisch overleg bestaat zeker ook tot de mogelijkheden.

Proberen?

Met regelmaat melden zich nieuwe advocaten / mediators zich bij ons aan voor alimentatie berekeningen. Een eerste berekening om onze dienstverlening te proberen kan dan een goede start zijn. Probeert u het eens, het zou u zomaar goed kunnen bevallen.

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ochevron-downphonemenu-circlecross-circle