06 22 750 867

Wij nemen je graag het "saaie" calculatiewerk uit handen

Financiële dienstverlening voor advocaten en mediators

Partneralimentatie aftrek
De financiële kant van echtscheidingen kan complex zijn omdat er vaak veel verschillende financiële zaken moeten worden afgehandeld en er vaak ook emoties en conflicten bij betrokken zijn. Door de berekeningen uit te besteden, kunt u zich inderdaad volledig op de gesprekken met uw cliënten richten en hen beter bijstaan in het moeilijke proces van een echtscheiding. Het kan ook helpen om een professioneel financieel expert in te schakelen die ervaring heeft met echtscheidingszaken, omdat deze persoon in staat kan zijn om objectief naar de financiële situatie van uw cliënten te kijken en u kan helpen bij het voorbereiden van belangrijke beslissingen.

Wat doen wij?

Een goede berekening met heldere uitleg voor uw cliënten
Berekenen van alimentatie volgens de Tremanormen
Het maken van vermogensopstellingen
Meedenken over het inkomen en waardebepaling van ondernemingen.

Wat beloven wij?

Een snelle levertijd, 1 á 2 werkdagen is standaard.
Vaste prijzen voor standaard alimentatieberekening
Kinder- plus partneralimentatie met toelichting voor de cliënten kost bijvoorbeeld € 130.
Een aantrekkelijk uurtarief voor complexere zaken.
Een aangepast laag uurtarief voor toevoegingszaken.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn diensten een zinvolle toevoeging zijn aan uw bedrijfsvoering. Ik nodig u graag uit voor een kop koffie bij mij op kantoor of ik kom graag bij u langs. 

Ik ben Otto Philipse

Zelf heb ik 13 jaar als mediator gewerkt, zodat u niet alleen koude getallen van mij mag verwachten maar ook vragen, opmerkingen en suggesties die de kwaliteit van uw adviezen en het begrip van uw klanten verhoogt. Naast een alimentatieberekening ontvangt u bijvoorbeeld voor uw klanten een toelichting in "Jip en Janneke taal", zodat zij de uitkomst beter begrijpen. Met een stevige bedrijfseconomische achtergrond en de RFEA Ondernemers opleiding en regelmatige intervisie bijeenkomsten met specialisten ben ik in staat om ook complexe zaken voor u op te pakken, zoals waar ondernemers bij zijn betrokken of als er van samenloop sprake is.

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ocheckchevron-downphonemenu-circlecross-circle