06 22 750 867

Hoe leuk vindt u het om een  alimentatie-berekening maken...?

Wij zijn er dol op! Dagelijks maken wij meerdere berekeningen voor advocaten en mediators. Waarbij we dan ook graag een toelichting voor uw cliënten maken, zodat zij een helder beeld hebben van de uitkomst. En altijd zijn er wel vragen aan uw cliënten over het inkomen, de zorgverdeling, etc. Wij helpen u die snel en eenvoudig te stellen en de antwoorden te verwerken.

Wilt u meer weten?

Stel uw vraag

Ik nodig u graag uit voor een kopje koffie


Samenloop bij een herberekening? Geen punt voor ons, terwijl u zich misschien nog eens moet verdiepen in de systematiek.
Eigen bedrijf? Voor ons geen probleem. Wij doen graag een duidelijk voorstel voor het inkomen van de ondernemer, zodat u dat met cliënt kunt bespreken. Want discussie is hier altijd mogelijk, terwijl dat met een goed uitgangspunt een stuk beter gaat.
Inhoudelijke vraag over financiën of fiscaliteit of alimentatie in het algemeen? Als (vaste) klant denken we graag met u mee. Vele jaren ervaring als mediator helpen daarbij flink.

Wat doen wij?

Een goede berekening met heldere uitleg voor uw cliënten
Berekenen van alimentatie volgens de Tremanormen
Het maken van vermogensopstellingen
Meedenken over het inkomen en waardebepaling van ondernemingen.

Wat beloven wij?

Een snelle levertijd, 1 á 2 werkdagen is standaard.
Vaste prijzen voor standaard alimentatieberekening
Kinder- plus partneralimentatie met toelichting voor de cliënten kost bijvoorbeeld € 130.
Een aantrekkelijk uurtarief voor complexere zaken.
Een aangepast laag uurtarief voor toevoegingszaken.

Ik ben Otto Philipse

Zelf heb ik 13 jaar als mediator gewerkt, zodat u niet alleen koude getallen van mij mag verwachten maar ook vragen, opmerkingen en suggesties die de kwaliteit van uw adviezen en het begrip van uw klanten verhoogt. Naast een alimentatieberekening ontvangt u bijvoorbeeld voor uw klanten een toelichting in "Jip en Janneke taal", zodat zij de uitkomst beter begrijpen. Met een stevige bedrijfseconomische achtergrond en de RFEA Ondernemers opleiding en regelmatige intervisie bijeenkomsten met specialisten ben ik in staat om ook complexe zaken voor u op te pakken, zoals waar ondernemers bij zijn betrokken of als er van samenloop sprake is.
Zullen we Kennismaken?

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ocheckchevron-downphonecoffeeapartmentchart-barsquestion-circlemenu-circlecross-circle