06 22 750 867

Werkwijze Raadgever bij Scheiden

De werkwijze Raadgever bij Scheiden geeft een overzicht van hoe wij te werk gaan bij het berekenen van alimentatie, het opstellen van een vermogensoverzicht of andere financiële diensten. Probeert u ons een keer uit?

Werkwijze

U levert per nieuwe opdracht de financiële gegevens aan die u heeft van uw cliënten. Hoe completer en gedetailleerder hoe beter voor de berekening, maar ook met zeer beperkte gegevens kunnen we aan de slag

Vervolgens maken wij een eerste berekening in Split Online en laten u per mail weten welke opmerkingen, vragen en suggesties wij hebben om de berekening te verbeteren of corrigeren. Dit gaat alleen naar uzelf toe en biedt u de mogelijkheid om gefundeerde keuzes voor te leggen aan uw cliënten.

Als u dat wilt is het mogelijk om direct meerdere alternatieven uit te werken, bijvoorbeeld als de één, c.q. de ander het huis overneemt. Daarbij worden ook de (on)mogelijkheden van de keuzes door ons beoordeeld en met u gedeeld.

Met uw antwoord maken we een definitieve berekening, al dan niet opnieuw aangevuld met opmerkingen.

Heeft u, al dan niet via uw klanten, nog vragen over de berekening of wilt u alternatieven doorgerekend dan kan dat altijd.

Gezamenlijk of eenzijdig verzoek

Werkt u op gezamenlijk verzoek, dan is deze email uitwisseling vaak voldoende. Maar als u wilt is telefonisch overleg, c.q. uitleg altijd mogelijk. Vooral bij eenzijdig verzoek gebeurd dat vaak, zodat we als sparring partner voor u dienst kunnen doen om de beste keuzes te maken.

Zie ook onze pagina Onze Klanten

Mag de Raadgever er ook voor u zijn?

We merken dat de werkwijze Raadgever bij Scheiden werkt voor onze klanten. Her scheelt tijd, is efficiënt en van hoge kwaliteit door de uitgebreide kennis en ervaring die we hebben. Uw vragen en die van uw cliënten worden beantwoord, zodat u nog meer vertrouwen bij hen wekt. Doen? We maken graag een keer een eerste berekening voor u om onze diensten te bewijzen.

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ophone