06 22 750 867

Voor wie werken wij?

Onze klanten zijn advocaten en mediators die zich bezighouden met (echt)scheiding.

Vindt u de financiële kant van echtscheidingen ook vrij complex? Door de berekeningen uit te besteden kunt u zich helemaal op de gesprekken met uw cliënten richten. En heeft u in ons een sparring partner om de financiële en fiscale kant van de zaak perfect op orde te krijgen.

U bent (advocaat) mediator

Als (advocaat) mediator werkt u op gezamenlijk verzoek. Dat betekent voor ons dat we de berekening zo neutraal mogelijk maken. Waar keuzes mogelijk zijn (en dat is vaak op veel plekken) laten we u weten wat we gedaan hebben, waarom, en bieden waar mogelijk alternatieve zienswijzen.

Op uw verzoek maken verschillende berekening met verschillende keuzes erin, zodat u meerdere opties naast elkaar heeft. Kinderen bij de ander inschrijven, wel of niet een bonus meetellen, de ander blijft in de echtelijke woning, etc. Meerdere berekeningen met verschillende uitkomsten die u met uw cliënten concreet kunt bespreken. Zonder meerkosten. 

U bent advocaat

Als advocaat werkt u vaak op eenzijdig verzoek en is voor ons dus van belang wie uw cliënt is. Wij zullen in de berekeningen en onze opmerkingen en adviezen naar u toe uitgaan van de belangen van uw cliënt. En laten u weten op welke manier en met welke argumenten we dat doen of zouden kunnen doen.

Vanuit een uitgebreide juridische ervaring is het werken op basis van de juridische stukken die er al zijn, zoals verweerschriften en berekeningen van de tegenpartij geen probleem, wat aanlevering naar ons toe eenvoudig maakt.

Regelmatig hebben we telefonisch contact na oplevering van een berekening om de mogelijkheden en opties door te spreken en met elkaar te sparren waar u het beste aan doet. Deze functie als sparring partner wordt als erg prettig in zinvol ervaren. 

Vertrouwelijkheid

Misschien wel het belangrijkste als het gaat om uitbesteden van werk, vertrouwelijkheid. Wij zijn daar uitermate alert op. 

Niets van uw gegevens gaat naar anderen dan uzelf en wij hebben geen contact met uw cliënten.

Wij delen ook aan niemand mee dat we voor u werken. U bepaalt zelf of u dat wel of niet met uw cliënten deelt. Sommige van onze klanten vinden dat prettig, anderen niet, dat is aan u.

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ochevron-downphonemenu-circlecross-circle