06 22 750 867

Over ons

Alimentatieberekeningen zijn de kern van ons jonge bedrijf met een lange historie... Ja, want we zijn pas in 2019 begonnen met het leveren van financiële diensten aan advocaten en mediators. Terwijl we daarvoor al vanaf 2005 werkzaam waren als scheidingsbemiddelaar.
Raadgever bij Scheiden
1965 Was een bijzonder goed wijnjaar heb ik me laten vertellen. Laten we er maar vanuit gaan dat dat positief nieuws is over mijn geboortejaar. Ook de eerste maanlanding was in 1965, toch ook rekenkundig een aardig kunststukje. Kortom, het zat er al jong in.
Overigens is "ons" wel het "koninklijke wij", want op dit moment bestaat ons hele team uit 1 persoon....

Otto Philipse

Vanaf 1985 volg ik een opleiding Bedrijf en Commerciële Economie aan de HEAO in Den Haag na de afronding van mijn VWO diploma. Eén van de openbaringen daar was wat je allemaal wel niet met cijfers kon. Het is geen exacte wetenschap, nee, je kunt ermee spelen en manipuleren, uitkomsten creëren of zodanig presenteren dat het er heel anders uitziet. Heel interressant.

Mijn eerst baan vond ik bij Grundig Nederland, waar ik me vooral bezig hield met planning en logistiek. Inderdaad, veel cijferwerk. Toen al werd ik als een Lotus 123 deskundige beschouwd en nog steeds ben ik een spreadsheet fan. Toen ik in de avonduren nog een doctoraal Economie aan de Erasmus ging volgen werd het inzicht in de magische wereld van financiën op allerlei niveau nog een stuk groter. Prachtig vind ik dat.

Na diverse functies bij KEMA in de commerciële, projectmatige en management sfeer ben ik in 2005 begonnen als zelfstandig scheidingsbemiddelaar. Eerst bij een franchise organisatie en later helemaal zelfstandig. Jaren waarin ik heel veel heb geleerd over persoonlijke verhoudingen, mediation en het belang van geld voor het scheidingsproces en de gemoedstoestand van mijn klanten. Zekerheid over voldoende geld geeft heel veel rust en ruimte, ook in een scheidingsproces.

In mijn privé leven heb ik helaas ook ervaring met scheiden opgedaan, maar voor het werk kan dat geen kwaad. Evenmin mijn vaderschap over 3 mooie kinderen, die inmiddels allemaal volwassen en zelfstandig zijn.

Door mijn brede achtergrond kan ik advocaten en mediators niet alleen met cijfers helpen, maar ook met het meedenken over oplossingen die hun klanten zouden kunnen passen. Ik heb dat werk immers ook lang zelf gedaan.

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ochevron-downphonemenu-circlecross-circle