06 22 750 867

Onze diensten

Wij helpen u om de financiële kant van de echtscheiding voor uw klanten optimaal te regelen. Dat doen we met de volgende diensten:

Kinder- en partneralimentatieberekeningen

Dagelijks maken wij alimentatie berekeningen in Split. Wilt u ook profiteren van onze lage kosten? Uw  efficiency verhogen? Uw klanten de beste financiële en fiscale oplossingen bieden? Met een toelichting die ook uw klanten kunnen begrijpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bepalen van het inkomen van de ondernemer in scheiding

Bepaling van het inkomen van de ondernemer is altijd maatwerk. Want even de gemiddelde winst uit onderneming over de laatste 3 jaar is toch bijna altijd te kort door de bocht. Zit er ontwikkeling of juist teruggang in de omzet/winst? Is de onderneming recent gestart? Wij helpen u met onze kennis en ervaring om de beste keuze te maken. Al dan niet in combinatie met een alimentatieberekening.

Intrinsieke waarde bepaling ondernemingen

Heeft een van uw klanten een eigen zaak, dan is het bepalen van de waarde voor de vermogensverdeling soms lastig. Wij helpen u met een helder voorstel waar u en uw klanten wat aan hebben.

Voor de waardebepaling van BV’s en NV’s werken we samen met een Registered Valuator die gespecialiseerd is in echtscheidingen op dit vlak.

Vragen rond de echtelijke woning

Wij kunnen u helpen om helder te maken of één der partijen het huis kan overnemen, verkoop onvermijdelijk is of dat nog even samen eigenaar blijven de betere oplossing is. Vooral in combinatie met alimentatieberekeningen is dit een waardevolle dienst die u uw klanten kunt aanbieden, zonder extra kosten van onze kant.

Integratie van vermogen, inkomen, pensioen en onderneming

Is er een onderneming in het spel dan hebben de alimentatie, vermogensverdeling en pensioenverdeling effect op elkaar. Een integrale oplossing is dan nodig, waar wij u goed mee kunnen helpen.

Second opinion op financieel en fiscaal vlak

Uw klanten hebben al het nodige bedacht en afgesproken, eventueel al een convenant gemaakt. Kloppen die afspraken en zijn ze goed vastgelegd? Samen met u maken we een advies om zaken aan te passen of kunnen bevestigen wat goed is gedaan. Zodat mensen met een geruster gevoel de afspraken definitief kunnen maken.

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ohomephonebuilding-oeurchild