06 22 750 867

Onze diensten

Wij helpen u om de financiële kant van de echtscheiding voor uw klanten optimaal te regelen. Dat doen we met de volgende diensten:

Kinder- en partneralimentatie

Dagelijks maken wij alimentatie berekeningen in Split. Wilt u ook profiteren van onze lage kosten? Uw  efficiency verhogen? Uw cliënten de beste financiële en fiscale oplossingen bieden? Met een toelichting die ook zij kunnen begrijpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Vermogensopstelling maken

Met de financiële gegevens van uw cliënten maken we een gedegen vermogensopstelling, rekening houdend met uitgesloten vermogen, reprise en de daarbij behorende regels voor nominale of op beleggingsleer gebaseerde vergoedingsrechten.

Het inkomen van de ondernemer

Bepaling van het inkomen van de ondernemer is altijd maatwerk. Want de gemiddelde winst uit onderneming over de laatste 3 jaar is soms te kort door de bocht. 

Zit er ontwikkeling of juist teruggang in de omzet/winst? Is de onderneming recent gestart? Wij helpen u met onze kennis en ervaring om de beste keuze te maken.

Waardebepaling eenmanszaak


Heeft een van uw cliënten een eigen zaak, dan is het bepalen van de waarde voor de vermogensverdeling soms lastig. Wij helpen u met een helder voorstel waar u en uw cliënten wat aan hebben.

Voor de waardebepaling van BV’s en NV’s werken we samen met een Registered Valuator die gespecialiseerd is in echtscheidingen.

Integratie van vermogen, inkomen, pensioen en onderneming

Is er een onderneming in het spel dan hebben de alimentatie, vermogensverdeling en pensioenverdeling effect op elkaar.

Een integrale oplossing is dan nodig om te voorkomen dat bijv. de onderneming op basis van toekomstig inkomen wordt gewaardeerd EN de winst uitgangspunt voor partneralimentatie is.

Otto Philipse

Ervaren (15 jaar) scheidingsbemiddelaar en leverancier van financiële diensten aan advocaten en mediators. Alimentatie berekeningen, ook de meer complexe voor ondernemers of waarin samenloop van toepassing is. Brede financiële achtergrond en veel ervaring met scheidingen.
[email protected]
envelope-ochevron-downphonebuilding-oeurchildmenu-circlecross-circle